Pop up navigation menu
TOPOS Architects Houzz Page
TOPOS Architects LinkedIn Page
TOPOS Architects Facebook Page


LATHROP WAY HOUSE
close menu

We completely renovated a simple low-lying house for a university family by opening the back side with large windows and a wrap-around patio. The kitchen counter extends to the exterior, enhancing the sense of openness to the outside. Large overhanging soffits and horizontal cedar siding keep the house from overpowering the view and help it settle into the landscape.

An expansive maple floor and white ceiling reinforce the horizontal sense of space.

Photos by Phil Bond Photography

INFO
previous image
next image
next image
previous image
INFO


Custom home entry with wood door of home design and construction near Palo Alto and Stanford University
Custom home entry with wood door of home design and construction near Palo Alto and Stanford University